Marimea in seo

     Marimea in seo conteaza, ma refer la dimensiunea textelor, titluri si celelalte elemente ale paginilor web.

     In seo un alt lucru care conteaza foarte mult este densitatea de cuvinte cheie: rata (procentul) de cuvinte cheie cuprinse in numarul total de cuvinte din text. Este foarte important sa se cunoasca densitatea de cuvinte cheie pentru pagina in ansamblu sau mai exact densitatea globala, precum si partile sale mai mici, cum ar fi titlu, prima fraza, sau pozitiile in text.

     Acum o sa intrebati de ce este atat de important, ei bine este. Daca utilizati un text cu o densitate de cuvinte cheie prea mica motoarele de cautare nu-i va acorda o atentie prea mare. Exista insa si pericolul invers, sa aveti o densitate prea mare, iar in acest caz poate considera ca pagina este nenaturala si chiar sa o excluda din index. Dezamagitor este ca nu exista nici o regula de text, de lungime si densitate. Cei mai multi experti recomanda o densitate de la 4 la 6 %, sau chiar de la 1 la 3 %. Ceea ce va pot spune sigur este: depinde.

     Cum poti face un site competitiv, exista un mod seo sigur? Raspunsul este simplu: este ca in viata reala, inainte de a face seo vedeti ce au facut altii. Pentru seo regula de aur este: Priviti in jur si vedeti care este cel mai bun. Dar, spre deosebire de viata reala in seo: Concurenta dvs. este cel mai bun consilier.

     Da e simplu si adevarat: Concurentii dvs. de top au folosit multe metode de incercare si au facut multe greseli si au pierdut multi bani, inainte de a gasi formula buna pentru a ajunge in topul motoarelor de cautare. Deci profitati si spionati...