100 de cuvinte cheie pentru un start bun

     Daca aveti un site si sunteti motivat sa scoateti bani pe el atunci aveti nevoie de un seo de calitate.
     Cel mai important pas in reusita unei campanii seo sunt cuvintele cheie bine alese. Cuvintele cheie sunt punctul de plecare esential in orice campanie SEO. Cuvintele sunt materialul de lucru pentru seo. La fel ca la un bucatar care vrea sa faca o placinta cu miere si trebuie sa aleaga ingredientele potrivite. Acum ca am aflat importanta cuvintelor chei, vom imparti in doua aceasta etapa de alege a cuvintelor cheie, si anume:
      - vom face o lista uriasa de cuvinte cheie;
    - le vom rezolva, si din aceasta lista uriasa vom face o lista scurta cu cele mai profitabile cuvinte.
      Rezolvarea cuvintelor cheie o putem face cu instrumente gratuite sau instrumente platite (vom detalia in urmatorul paragraf cele mai importante instrumente de analiza de cuvinte cheie).
      Vom realiza o lista de cuvinte cheie unice, cele mai profitabile, iar din aceste cuvinte unice vom crea combinatii in asa fel incat sa atingem nivelul clientilor tinta, deasemenea vom lua in considerare si variatii de la terminologia standart, pe categorii de varsta, studii. De exemplu, cuvantul casti, o persoana mai in varsta ar scrie seturi de casti, iar un adolescent pur si simplu casti.
           Instrumente pentru cuvinte cheie
     Va prezentam cele mai populare trei resurse pentru cuvinte cheie:
     1. Wordtracker (http://www.wordtracker.com/) Este un serviciu platit pentru utilizare regulata, dar care ofera si o versiune gratuita. Versiunea gratuita poate fi folosita pentru a completa cuvinte cheie de cercetare, daca sunteti destul de organizat.     
       Free Wordtracker (http://freekeywords.wordtracker.com/) este aproape la fel de util ca cel platit. Daca introduceti cuvantul cheie principal, Wordtracker ofera o lista cu sugestii pentru alti termeni populari de cautare care contin acel cuvant special sau o fraza. Cu toate acestea, ca orice instrument gratuit, are cateva dezavantaje. De exemplu, acesta nu va stoca cuvintele cheie pentru o utilizare viitoare, doar va ofera sugestii si va permite sa obtineti 100 de sugestii pentru un singur cuvant la un moment dat.
      2. Google Instrumentul pentru cuvinte cheie (https://adwords.google.com/select/ KeywordToolExternal) Destul de un lucru util. Selectati pentru a genera idei de cuvinte cheie cu cuvinte descriptive sau fraze. Introduceti un cuvant cheie pentru a incepe si mergeti mai departe pentru a obtine o lista completa de cuvinte cheie.

     3. Keyword Discovery (http://www.keyworddiscovery.com/search.html) Acesta unealta de poate fi, de asemenea, destul de utila, atat timp cat este gratuita. Dezavantajul este, din nou, ca orice instrument gratuit, ca nu va putea verifica mai mult de 100 de cuvinte cheie de zi cu zi. In plus, la fel ca restul de instrumente gratuite, aceasta nu va stoca cuvintele cheie pentru viitor.